Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازبوشهر، علی سملیان مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر ضمن تبریک روز ملی روابط عمومی و ارتباطات به همه مدیران و پرسنل روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی و اصحاب رسانه استان بوشهر بیان کرد: پارسال ۲۱۷ سایت روستایی و شهری به نسل سوم و چهارم اینترنت همراه ارتقا یافته است که از این تعداد  ارتقا ۱۳۵ سایت شهری و ۹۲ سایت در روستا‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ارائه سرویس اینترنت پرسرعت در روستا‌ها منجر به توسعه کارآفرینی، درآمدزایی و معرفی این روستا‌ها در سطح کشور شده و مجموع خانوار‌های روستایی متصل به شبکه ملی اطلاعات در استان به ۷۷ هزار خانوار افزایش یافته است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر عنوان کرد: یکی از نیاز‌های اساسی جامعه روستایی ما اتصال به اینترنت برای انجام امور روزانه، کسب و کار‌های الکترونیکی و استفاده از خدمات دولت الکترونیک به خصوص در روز‌های کرونایی است.

سملیان افزود: پارسال با ارتقای ۱۲۰ سایت روستایی به سرویس اینترنت پرسرعت ۳G  یا ۴G، بیش از ۲۳ هزار خانوار روستایی  و  با احداث ۱۵ سایت جدید تلفن همراه روستایی نیز ۳ هزار خانوار روستایی  به شبکه ملی اطلاعات و سرویس اینترنت پرسرعت متصل شدند.

او گفت: ۹۳ درصد از جاده‌های استان بوشهر دارای پوشش مناسب مکالمه تلفن همراه هستند که از تعداد ۴۰۵ روستای بالای بیست خانوار، ۳۸۳ روستا دارای سرویس اینترنت پرسرعت نسل سوم یا چهارم و یا Adsl هستند و تعداد ۵۸۳ روستا که ۹۳ درصد از کل ۶۲۶ روستای استان است نیز دارای پوشش ارتباطی صوت هستند.

بیشتر بخوانید

۱۷ روستای استان بوشهر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند طرح‌های ارتباطی شهرستان دشتی به بهره‌برداری رسید ۲ طرح ارتباطی در شهرستان دیلم افتتاح شد

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر افزود: پیاده سازی پروژه‌های خدمات عمومی اجباری روستایی و استفاده از ابزار‌های آن یعنی دولت الکترونیک، تجارت الکترونیکی، آموزش الکترونیک و ... می‌تواند در کنار مدیریت صحیح استفاده از آن، توسعه روستایی را تسریع بخشیده و در تامین رفاه عمومی این مناطق کمک شایان توجهی را کند.

او عنوان کرد: در حال حاضر ظرفیت ورودی شبکه انتقال این استان ۳.۲ ترابیت بر ثانیه است  و تعداد مشترکین پهنای باند ثابت در استان بوشهر ۱۴۵ هزار نفر و تعداد مشترکین پهن باند سیار یک میلیون و ۹۵ هزار نفر است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر بیان کرد: حجم استفاده از اینترنت در بالاترین مقدار در روز‌های محدودیت‌های کرونایی به ۲۸۰ گیگابیت بر ثانیه رسیده است که ظرفیت مازاد موجود، بستر مناسبی برای توسعه اپراتور‌های مخابراتی در استان است.

سملیان از اجرای ۱۰۴ کیلومتر فیبر نوری از محل طرح خدمات اجباری روستایی با همکاری شرکت مخابرات استان خبر داد و افزود: با توسعه این شبکه انتقال فیبرنوری روستایی در استان امکان ارائه سرویس‌های نسل سوم و چهارم اینترنت همراه برای ۱۴ سایت مهیا شد و با تجهیز  ۱۰ مرکز تلفن ثابت به این زیرساخت، امکان ارائه سرویس اینترنت  و صوت مناسب برای این مناطق فراهم شده است.

او افزود: با توجه به ضرورت تکمیل پوشش ارتباطی در مناطق گردشگری و روستایی و به منظور ارائه خدمات الکترونیکی، ۱۵۷ دفتر خدمات ارتباطی روستایی و ۳۲ دستگاه خودپرداز ATM در روستا‌های استان ارائه خدمت می‌کنند.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر ادامه داد: اقدامات لازم برای توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز مدارس استان به پایان رسیده است و تاکنون یک هزار و ۱۳۳ مدرسه شهری و روستایی استان بوشهر هوشمندسازی شده که شامل ۵۵۷ مدرسه شهری و ۵۷۶ مدرسه روستایی است.

مدیر کل ارتباطات بوشهر بیان کرد: به منظور توسعه و ایجاد زمینه‌ی رشد اقتصادی شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات و استارت آپ‌ها در استان؛ از ابتدای سال به ۳۸ طرح کارآفرینی تسهیلاتی به مبلغ ۵۷ میلیارد ریال از محل منابع اشتغال روستایی اعطا شده است و رویداد‌های استارت آپی، کارآفرینی و دوره‌های آموزشی متعددی اجرا شده است.

سملیان گفت:۱۰۰ شرکت و تیم نوآور در بخش فناوری اطلاعات و در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش مجازی، طراحی وبسایت و اپلیکیشن موبایل، انیمیشن در استان  فعال هستند.

او بیان کرد: این تیم‌ها بیشتر در مراکز رشد و پارک علم و فناوری  استان مستقر هستند و همچنین سه شتابدهنده در استان فعال هستند که این موضوع روند حمایت از تیم‌های نوآور را تسریع بخشیده است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر عنوان کرد: تاسیس صندوق پژوهش و فناوری استان، بهره برداری از برج فناوری خلیج فارس و همکاری تمامی دانشگاه‌های استان در برگزاری رویداد‌های استارت آپی، زنجیره  زیست بوم کسب و کار استان را تکمیل کرده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه ملی اینترنت همراه دولت الکترونیک فیبر نوری سرویس اینترنت پرسرعت شبکه ملی اطلاعات هزار خانوار روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۵۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان

طیبه بلوردی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی با تأسیس این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد