Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- علی رغم گذشت یکسال از قطع سرویس اینترنت در کشمیر دولت هند هنوز اقدامی برای وصل سرویس اینترنت در این منطقه نکرده است. تاریخ انتشار: 19:45 - 22 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۵۹۸۴

خبرگزاری میزان - در حالیکه بیش از یک سال از قطع سرویس اینترنت 4G در کشمیر می گذرد و مردم این منطقه برای برقراری ارتباط با دیگر نقاط جهان به شدت مشکل دارند اقدامی عملی از سوی برای رفع مساله صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هندوستان تایمز به نقل از برخی منابع دولتی در این خصوص نوشت: قرار است اینترنت در کشمیر از روز 15 آگوست به صورت آزمایشی وصل شود.

این رسانه در گزارش خود تاکید کرد: اینترنت تنها در برخی مناطق انتخاب شده کشمیر وصل می شود و مسئولین هندی هنوز تصمیمی برای وصل کردن اینترنت در سراسر کشمیر ندارند.

از سوی دیگر مردم کشمیر معتقدند: هند به این دلیل که می داند پس از لغو خودمختاری کشمیر با سیل اعتراضات مردمی روبرو خواهد شد حاضر نیست اینترنت را در کشمیر وصل کند.

دولت هند پس از هر بار اعتراض گسترده تا ساعت ها سیگنال های تلفن همراه را نیز در منطقه قطع می کند تا اطلاع رسانی صورت نگیرد.

قطعی اینترنت پس از لغو خودمختاری کشمیر در تاریخ 5 اوت سال 2019 آغاز شد و اینک 371 روز از زمان قطع اینترنت در کشمیر می گذرد.

طی این مدت هند به صورت مقطعی اینترنت بسیار ضعیف 2G را در کشمیر وصل کرد ولی این سیگنال ضعیف هم در تمام کشمیر وجود ندارد و مردم این منطقه عملاً ارتباطشان با تمام جهان قطع شده است.

سازمان ملل از دولت های هند و پاکستان خواسته با برگزاری همه پرسی آینده کشمیر را به دست مردم آن بسپارند ولی هند مخالف برگزاری همه پرسی است.

نظامیان هندی طی 3 دهه اخیر بیش از 100 هزار کشمیری را کشته و باعث مفقودالاثر شدن 10 هزار نفر دیگر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: عمران خان از تداوم میانجیگری بین ایران و عربستان خبر داد آمریکا باید تحریم های ایران را لغو کند

انتهای پیام/

تسنیم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشمیر اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۷۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟

احمد محمود زاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که الگو شهریه مدارس بر اساس قانون  باید در شورای نظارت مرکزی تعیین می‌شد؛ گفت: الگوی شهریه مدارس غیردولتی تعیین و به استان‌ها ارسال شده است.

وی  با بیان این که تعیین شهریه مدارس غیردولتی در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده، افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می‌یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

او ادامه داد: اواخر اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی استانی ابلاغ می‌شود و در صورت اعتراض مدارس ما پاسخگو خواهیم بود.

وی افزود: براساس ماده ۱۵ و ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی، دوره تحصیلی، کیفیت آموزشی و پرورشی، فضا، امکانات و تجهیزات آموزشی، فوق برنامه‌ها، تورم و آمایش منطقه به ازای هر مدرسه افراد عضو کارگروه شهریه هر منطقه که شامل رئیس منطقه، معاونین تخصصی، نمایندگان موسسان مراکز و مدارس، انجمن اولیا و مربیان مدیر مشارکت‌های منطقه و استان براساس الگو ارسال شده‌ مبلغی را به عنوان شهریه انتخاب کرده و به مراکز  ارسال می‌شود.

محمود زاده ادامه داد: پس از ارسال و تایید شهریه، مبلغ مورد نظر در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود. بر این اساس ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

او با بیان این که به مدارسی که کف شهریه را دارند کمک می‌شود تا مشکلی نداشته باشند؛ تصریح کرد: شهریه برخی از مناطق مناسب نیست. بر این اساس، ما توازن و متناسب سازی شهریه میان سقف و کف را دنبال کرده و شهریه بالای مدارس را نیز دنبال می‌کنیم.

محمود زاده با بیان این که مدارس هیئت امنایی شهریه ندارند؛ اظهار کرد: این مدارس در صورت برگزاری کلاس‌های فوق برنامه از والدین شهریه دریافت می‌کنند و برای دروس اصلی( کتب درسی) هیچ شهریه‌ای از اولیا گرفته نمی‌شود.

او ادامه داد: دانش‌آموزان در صورت علاقه و به صورت اختیاری می‌‌توانند در کلاس فوق برنامه درسی شرکت کنند. شهریه کلاس‌های فوق‌ برنامه مدارس هیئت امنایی براساس بخشنامه ثبت‌نام در کمیته‌ها تعیین ‌می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران
  • یک کشته و چهار زخمی در حمله به کاروان نیروی هوایی هند در کشمیر
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی